Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

SlotenmakerDordrecht.com

Lokaal dus VertrouwdReeweg Zuid 32
3317NH Dordrecht

Telefoon:

078-8009960

E-mail:

Website:

http://www.slotenmakerdordrecht.com

KvK:

24390766


Openingstijden:
24 uur per dag, 7 dagen per week (dus ook op zon- en feestdagen)

Specialiteiten:
Het repareren of vervangen van sloten en sluitingen (slotenmaker en slotenservice)

Bedrijfsomschrijving:
SlotenmakerDordrecht.com staat 24 uur per dag, 7 dagen per week in de gehele regio Dordrecht voor u klaar om zonder zichtbare schade de deur weer open te maken. Vaak is het vervangen van de sloten daarbij niet nodig.

SlotenmakerDordrecht.com is een lokaal opererend slotenmakersbedrijf en wordt veelal ingehuurd door politiemeldkamers, woningcorporaties en particulieren.

Kortom als u uw huis niet meer binnen kunt, problemen heeft met uw sloten of nieuwe sloten geplaatst wilt hebben, bel dan SlotenmakerDordrecht.com!

Foto's


Bedrijfsfoto SlotenmakerDordrecht.com

Social Media

SlotenmakerDordrecht.com heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.